Upravljalec te spletne strani je FIBB sistemi d.o.o., Velika Stara vas 13B, 1290 Grosuplje.

V FIBB sistemi d.o.o. se trudimo v največji možni meri spoštovati vaše pravice do zasebnosti in zaščititi vaše osebne podatke. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, pri FIBB sistemi d.o.o. uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Ne moremo pa izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.

Osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani www.fibb.si:

FIBB sistemi d.o.o. na tej spletni strani preko obrazca “KONTAKTNI OBRAZEC” “POVPRAŠEVANJE”, “POVPRAŠEVANJE ZA ODKUP” zbira ime in priimek ter e-naslov uporabnikov. Če nam jih zaupate, si shranimo tudi podatek o GSM številki in naslovu. Namen zbiranja teh podatkov je, da vam lahko odgovorimo na zastavljeno vprašanje ali mnenje. Poleg tega pa zbrane podatke shranimo tudi za namene obveščanja po e-pošti, telefonu in navadni pošti o naši aktualni ponudbi, akcijah ipd. Podatke zbiramo in obdelujemo na podlagi privolitve (6/a člen Splošne uredbe o varstvu podatkov). Hranimo jih na spletnem mestu, do njega pa ima dostop samo FIBB sistemi d.o.o., z uporabniškim imenom in geslom. Drugih osebnih podatkov ne zbiramo in jih tudi ne delimo z nikomer. Hranimo jih dokler je izkazan namen oz. do vašega preklica. Kadarkoli lahko zahtevate popravek, prenos ali izbris vaših osebnih podatkov. Od prejemanja e-obvestil se lahko tudi kadarkoli odjavite, s klikom na povezavo v vsakem prejetem sporočilu, s čimer bo vaš e-naslov izbrisan z liste prejemnikov sporočil.
FIBB sistemi d.o.o. na tej spletni strani preko obrazca “PRIJAVA NA NOVICE” zbira e-naslove uporabnikov. Namen zbiranja teh podatkov je, da vam lahko pošiljamo svoje novice, lahko pa tudi druga obvestila o aktualni ponudbi in/ali naših aktivnostih. Podatke zbiramo in obdelujemo na podlagi privolitve (6/a člen Splošne uredbe o varstvu podatkov). Hranimo jih na spletnem mestu, do njega pa ima dostop samo FIBB sistemi d.o.o., z uporabniškim imenom in geslom. Drugih osebnih podatkov ne zbiramo in jih tudi ne delimo z nikomer. Hranimo jih dokler je izkazan namen oz. do vašega preklica. Kadarkoli lahko zahtevate popravek, prenos ali izbris vaših osebnih podatkov. Od prejemanja e-obvestil se lahko tudi kadarkoli odjavite, s klikom na povezavo v vsakem prejetem sporočilu, s čimer bo vaš e-naslov izbrisan z liste prejemnikov sporočil.

Kaj pa piškotki? Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Uporabljamo le tiste, ki so obvezni za delovanje te spletne strani ter piškotke vtičnikov. Med svojimi internetnimi nastavitvami zasebnosti lahko izberete možnost popolne blokade piškotkov, vendar potem stran morda ne bo dobro delovala. Več o tem si lahko preberete v zavihku “Piškotki in vtičniki” desno spodaj.
Uporabljamo tudi vtičnik socialnega omrežja Facebook. Če spodaj desno v zavihku »Piškotki in vtičniki« izberete možnost »Se strinjam« in aktivirate gumb “Všeč mi je” ali napišete komentar, se ustrezna informacija z vašega brskalnika posreduje direktno k skrbniku socialnega omrežja in se tam shrani. Če želite preprečiti, da bi skrbnik socialnega omrežja preko naše spletne strani zbiral podatke o vas, ne spreminjajte prednastavljenih nastavitev, poleg tega pa se pred obiskom naše spletne strani še odjavite iz storitve skrbnika socialnega omrežja.

Drugih osebnih podatkov FIBB sistemi d.o.o. preko te spletne strani ne zbira in ne obdeluje.

Ostali osebni podatki:

Na naši listi prejemnikov obvestil, ki jih pošiljamo po elektronski pošti, s pomočjo spletnega orodja, se lahko nahajate tudi prejemniki, ki ste že naši kupci ali ste nas kdaj prosili za ponudbo, se prijavili na novice, poslali povpraševanje preko spletne strani ali pa smo vaš kontakt prejeli na sejmih, na terenu ali kako drugače tekom našega dolgoletnega poslovanja. Tako imamo v naši evidenci podatke o vašem imenu in priimku, naslovu, e-naslovu ter tel. št. Ocenjujemo, da izkazujemo legitimni interes za obdelavo teh vaših osebnih podatkov (6f člen GDPR in upoštevajoč “Opinion 06/2014 on the notion of legitimate interests of the data controller
under Article 7 of Directive 95/46/EC (primera pizzerie na strani 31 in računalniške trgovine na strani 59)”). Naredili smo tristopenjski test, v katerem smo razmislili: kaj je naš legitimen interes, ali je obdelava vaših osebnih podatkov potrebna, da ga dosežemo, in ali s tem morda prekomerno posegamo v vaše pravice do zasebnosti. Le če ostanemo v stiku, lahko torej uresničimo svoj interes, ki je v osnovi neposredno trženje, zajema pa tudi izgradnjo dolgoročnega zaupanja, poprodajne storitve, servisirane, svetovanje, razvoj novih produktov, interno analizo prodaje itd. Če bi podatke o naših kupcih in potencialnih kupcih po izpolnitvi pogodbe oz. koncu priprav na sklenitev pogodbe izbrisali, tega interesa ne bi mogli zasledovati. V ta namen obdelujemo le minimalen obseg podatkov, ki jih z nikomer ne delimo in nikamor ne prenašamo. V vseh elektronskih sporočilih ima prejemnik možnost, da se od nadaljnjega prejemanja odjavi, s čimer se njegov e-naslov izbriše. Podatke hranimo, dokler je izkazan namen oz. do vašega preklica ali zahteve za izbris. Kadarkoli lahko zahtevate popravek, prenos ali izbris vaših osebnih podatkov. Zato ocenjujemo, da s tem ne posegamo prekomerno v vašo pravico do zasebnosti.

Ne spreglejte:

Za vsa vprašanja glede varovanja vaših osebnih podatkov se lahko obrnete na e-naslov: info@fibb.si. Kadarkoli lahko tudi zahtevate popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov ter izvoz in vpogled oz. dostop do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, lahko pa tudi ugovarjate obdelavi ali zahtevate neoviran in neposredni prenos podatkov k drugemu upravljalcu, in sicer pisno, na e-naslov info@fibb.si. Kadarkoli lahko izkoristite tudi pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu RS, če menite, da je prišlo do kršitve vaših pravic. Če izvemo, da je prišlo do nevarne kršitve vaših osebnih podatkov, vas bomo o tem obvestili, ravno tako pa tudi Informacijskega pooblaščenca RS, če bo to potrebno.